De ADIM band

Deze band is o.a. geschikt voor montage op:

  • Rollator
  • Duwrolstoel
  • Hardloop buggie

Rollator accessoire waarmee mensen rechtop achter hun rollator kunnen lopen.rollator accessoire “Veel ouderen lopen zo krom als een hoepel. Mensen gooien hun bovenlijf naar voren en daarna pas komen hun benen. Zo loop je niet in evenwicht.

Met deze band gaat u weer rechtop lopen. Dit heeft vele voordelen zoals:

  • Weer om je heen kijken.
  • Je gaat de voeten weer optillen.
  • Valpreventie.
  • Kost minder inspanning bij het lopen.

Bij interesse bel 06-29115498

Video die laat zien hoe hij werkt.
Lees ook  Proprioceptietraining
Hulp nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten