De officiële naam is: plantaire fasciitis of fasciitis plantaris.

Een peesplaat ontsteking of irritatie ontstaat door een overbelasting.

Dit komt veel vaker voor dan de echte hielspoor die alleen waarneembaar is bij een röntgenonderzoek of echografie. Dit komt echt maar zelden voor. 

Dus pas op met shockwave therapie, want die heeft alleen echt effect als er een verkalking aanwezig is.

Hielspoor tijdens vakantie wat is dat dan?

Hielspoor
Hielspoor

Hoe komt dit.

Bovenstaande wordt vaak gediagnostiseerd als hielspoor. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten