Bilpijn

Bilpijn door een foute voetstand.

De uitleg.

Doorgezakte, naar binnen of naar buiten staande enkels en platvoeten kunnen de oorzaak van bilpijn zijn.
Bij een X-stand worden de heup en bilspieren contant aangesproken en herstellen zij zichzelf niet meer. Gevolg is triggerpoint vorming in spieren deze zorgen dan weer voor allerlei uitstraling pijnen. Triggerpoint = spierknoop.

Welke klachten:
  • Afgeleide pijn uit de rug of uit het SI-gewricht,
  • Het piriformis syndroom (ischias)
  • Een slijmbeursontsteking
  • Een peesontsteking en verminderde beweeglijkheid van de rug
  • Het SI-gewricht of de heup.
Wat gaan we er doen.

Bovenstaande is de uitleg van de symptomen. Met de inzet van de voetenwerk methode herstellen voetbogen van beide voeten. De overbelasting van de aangedane spieren zullen gedurende het traject afnemen en kunnen de triggerpoints zichzelf gaan herstellen.

Wanneer er toch nog problemen in de bil-, heup- en beenspieren overblijven dan zal ik jou coachen in het zelf behandelen van de overgebleven triggerpoints.

Maak snel een afspraak. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten