Neuropathie in de voeten?

Neuropathie en Polyneuropathie en dan.

Oorzaken kennen we meestal wel maar wat kan je er zelf aan gaan doen?

In de meest gevallen begint het in de voeten. Waarom nou juist de voeten. Dat zijn onze uiteinde en daar hopen de zuren zich op. Door het dragen van schoenen worden er spiergroepen stilgezet terwijl deze er mede voor moeten zorgen dat deze teruggevoerd worden en dan via onder andere de nieren ons lichaam weer verlaten. Ons lymfestelsel werkt op beweging en dat staat door het dragen van schoenen vanaf de voeten stil.

Bij deze klachten is het dus belangrijk om je voeten weer te gaan gebruiken. Dus schoenen( ook de sokken) uit en zet alles weer in beweging. Zie het als jou vuilwaterpomp die weer aangezet wordt.

neuropathie

Er zijn mogelijkheden maar het kost tijd. De voetspecialist zet combinatie van ADIM-voetenwerk, Zechsal magnesium therapie en een combinatie van verschillende celzouten. De therapie zal gericht zijn op voetfunctie herstel en het regelmatig nemen van voetenbaden. Met deze voetenbaden gaan we zorgen voor een goede zuurbase evenwicht in de weefsels, dit zorgt voor herstel van de zenuwbescherming. Dit is een langzaam en langdurig proces dus heb geduld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.