De uitleg.

Bij jubeltenen staat het laatste teenkootjes van een teen in een onnatuurlijke hoek. Het uiteinde van de teen staat omhoog gestrekt en raakt de grond niet.

Een jubelteen ontstaat ter compensatie van een beperkte beweeglijkheid van (meestal) de grote teen

Oorzaak.

Het is compensatie van een doorgezakte voorvoet en overpronatie c.q. knikvoet.

Herstellen van jubeltenen kan, maar kost tijd en eigen inspanning.

Zichtbare tekenen!

Jubeltenen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten