Interactieve online lezingen over de ADIM-voetenwerk methode

Als pedicure heb je “iets met voeten” en dat is wat jij met je cliënten kan delen ! Nu we door de Corona-maatregelen gedwongen stilstaan, is het voor mij een mooi moment om mijn kennis te delen met pedicures die kunnen en willen omdenken. De ADIM-voetenwerk methode ga ik aanbieden als interactieve lezing via Zoom. Elke week organiseer ik een interactieve lezing over een vooraf bepaald onderwerp. De lezing krijgt een eigen dynamiek doordat ik direct reageer op vragen die jullie mij stellen. De opgedane kennis kan je direct gebruiken bij het adviseren c.q. behandelen van jouw cliënten.

Onderwerpen kunnen zijn:

  • Neuropathie
  • Hallux-valgus
  • Morton’s neuron
  • Ingegroeide grote teennagel
  • Doorgezakte voorvoet
  • Alternatieve schoenen bij voetklachten
  • Stijve voeten

Waar gaat jouw interesse naar uit? Laat het me weten en zo mogelijk pas ik de inhoud van mijn interactieve lezingen daarop aan. Bij alle onderwerpen leg ik de oorzaak uit. Ik reken een kleine bijdrage van €10,00 per aanmelding. De lezing zal ik via Ms teams gaan geven. Na het aanmelden krijg je een link om mee te kunnen doen. Aanmelden en betalen gaat via mijn online agenda.

DEZE IS NIET MEER TE BOEKEN.

Lees ook  ik-luister-helden-wandeling
Hulp nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten