• Wanneer je, na een langdurig tekort aan magnesium, hoge doseringen (bv via de huid) neemt, kunnen er de volgende reacties zijn:
  • hoofdpijn,
  • zenuwpijn
  • spierpijn
  • tintelingen.
    Dit zijn tekenen van lichamelijk zelfherstel en duurt gemiddeld een dag of vijf. Tijdens deze dagen zullen de klachten afnemen.
    Is dit niet het geval, pas dan de dosering aan. Drink voldoende water zodat het lichaam de kans krijgt zich te ontdoen van afvalstoffen. 
Lees ook  Workshop voeten-werk in Overijssel en Drenthe
Hulp nodig?
%d bloggers liken dit:

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten