Jij wil af van jouw dikke voeten, wij kunnen je helpen.

Veel mensen hebben last van gezwollen voeten en enkels vooral in de zomer maanden. Dit kan vele oorzaken hebben de meeste zijn echter te herleiden naar niet-optimaal werkende bloedcirculatie in de benen.

De uitleg?

Met RC.voetenwerk stimuleer je je de spieren in de onder- en bovenbenen zodat er weer een goede (Peristaltiek) een knijpbeweging ontstaat. Dit is nodig om het lymfevocht terug te voeren. Zo voorkom je en genees je je makkelijker van dikke voeten. De werking van onze therapie is inmiddels uitgebreid bewezen in de praktijk.

Hoe werkt het?

Met RC.voetenwerk gaan we ervoor zorgen dat de kuitspieren weer op de juiste manier gaan functioneren. Deze herstelde functie stimuleert de (Peristaltiek) en werkt tegen de zwaartekracht in. Doordat de kuitspieren bij iedere stap een knijpbeweging maken, worden de afvalstoffen en het lymfevocht uit de opgezwollen voeten afgevoerd. Vanaf je knieën kan namelijk je hart het pompen weer overnemen.

De therapie is geen snelle-fix, nee je zal er wel wat tijd in moeten steken, maar dan ben je wel echt van de klachten genezen.

Let wel dit is alleen mogelijk als er geen andere aanwezige afwijkingen zijn zoals een hart- of nierfunctie probleem.

Lees ook  Spataderen
Hulp nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten