Compressiekousen?

Veel mensen ervaren vermoeide of zware benen, wat vaak te wijten is aan een verminderde bloedcirculatie in de benen. Het gebruik van compressiekousen neemt hierdoor sterk toe.

Maar waarom massaal aan de compressiekousen

Met een op maat gemaakt traject stimuleren we de spieren in zowel de onder- als bovenbenen, omdat deze helpen bij het afvoeren van lymfevocht en toxines. Hierdoor voorkom je niet alleen vermoeide of stijve benen, maar kun je er ook van genezen. De effectiviteit van onze therapie is uitgebreid bewezen in de praktijk.

Met het op maat gekozen traject zorgen we ervoor dat de kuit- en scheenbeenspieren weer optimaal gaan functioneren, waardoor de compressiekousen niet langer nodig zijn.

Herstellen

De herstelde functie van de spieren stimuleert de bloedcirculatie en werkt tegen de zwaartekracht in. Bij elke stap die je zet, maken de kuitspieren een knijpbeweging, waardoor toxines uit de spieren en omliggende weefsels worden afgevoerd. Vanaf de knieën kan je hart de pompfunctie overnemen.

Geen snelle fix maar wel duurzamer

Hoewel de therapie geen snelle oplossing is, zal het wel wat tijd vergen. Maar uiteindelijk zul je echt van de vermoeide of zware benen genezen zijn. Als je de kuitspierpomp weer op gang hebt gebracht, zijn compressiekousen niet langer noodzakelijk.


0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegVerder winkelen