Veel mensen hebben last van vermoeide of zware benen. Dit kan vele oorzaken hebben de meeste zijn echter te herleiden naar niet-optimaal werkende bloedcirculatie in de benen.

De uitleg?

Met RC.voetenwerk stimuleer je jouw spieren in de onder- en bovenbenen omdat deze helpen met afvoeren van bloed en afvalstoffen. Zo voorkom je en genees je je makkelijker van vermoeide of stijve benen. De werking van onze therapie is inmiddels uitgebreid bewezen in de praktijk.

Hoe werkt dat?

Met RC.voetenwerk gaan we ervoor zorgen dat de kuit- en scheenbeen spieren weer optimaal gaan functioneren. Deze herstelde functie stimuleert de bloedcirculatie en werkt tegen de zwaartekracht in. Doordat de kuitspieren bij iedere stap een knijpbeweging maken, worden de afvalstoffen  uit de spieren en omliggende weefsels afgevoerd. Vanaf je knieën kan namelijk je hart het pompen weer overnemen.

De therapie is geen snelle-fix, nee je zal er wel wat tijd in moeten steken, maar dan ben je wel echt van de vermoeide of zware benen genezen.

Zet je de kuitspier-pomp weer aan dan zijn de steun-/compressiekousen niet meer nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten