Compressiekousen

Veel mensen hebben last van vermoeide of zware benen. Dit kan vele oorzaken hebben de meeste zijn echter te herleiden naar niet-optimaal werkende bloedcirculatie in de benen. Wij zijn het gebruik van compressiekousen enorm toenemen.

De uitleg?

Met RC.voetenwerk stimuleer je jouw spieren in de onder- en bovenbenen omdat deze helpen met afvoeren van lymfevocht en toxines. Zo voorkom je en genees je je makkelijker van vermoeide of stijve benen. De werking van onze therapie is inmiddels uitgebreid bewezen in de praktijk.

Hoe werkt dat?

Met RC.voetenwerk gaan we ervoor zorgen dat de kuit- en scheenbeen spieren weer optimaal gaan functioneren en de compressiekousen niet meer nodig zijn.
Deze herstelde functie stimuleert de bloedcirculatie en werkt tegen de zwaartekracht in. De kuitspieren gaan bij iedere stap een knijpbeweging maken, hierdoor worden de toxines  uit de spieren en omliggende weefsels afgevoerd. Vanaf je knieën kan namelijk je hart het pompen weer overnemen.

De therapie is geen snelle-fix, nee je zal er wel wat tijd in moeten steken, maar dan ben je wel echt van de vermoeide of zware benen genezen.

Zet je de kuitspier=pomp weer aan dan zijn de compressiekousen niet meer nodig.