Ademen we doen het allemaal, maar hoe werkt dat nou eigenlijk.

De zuurstof krijg je binnen door in te ademen. De lucht die je inademt, gaat via de neusholte, keelholte en luchtpijp naar je longen. De afvalstof koolstofdioxide die bij de verbranding ontstaat, adem je uit. Lucht die door de neus wordt ingeademd stroomt minder snel dan lucht die door de mond gaat.

Maar hoe werkt het nou precies. In deze video wordt de ademhaling op een hele begrijpelijke manier uitgelegd.

Neem even de tijd om hem helemaal te bekijken.

Wanneer dit proces chronisch ontregeld is dat heb je een probleem. 

Met RC.ademwerk kun je dit zelf oplossen.

Lees ook  Voetbogen en hoe werken deze.
Hulp nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten