Tarsaal tunnel syndroom

Uitleg één van de vele oorzaken van  brandende voeten.

De tarsale tunnel is een smalle ruimte binnen de enkel bij de enkelgaten. Compressie of samendrukken van de achterste scheenbeenzenuw (de zenuw achter het grootste lange bot van het onderbeen) in de tarsale tunnel kan branderige gevoelens, tintelingen of pijn in delen van de voeten tot gevolg hebben. De binnenste enkels en kuiten van de benen kunnen ook worden beïnvloed..

Wanneer dit bij jou de oorzaak is dan is een van onze trajecten een langdurige oplossing.

brandende voeten
Klik op afbeelding voor vergroten.
Lees ook  Steunzolen onnodig
Hulp nodig?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten