Voetspecialist Trajecten

In 2023 Voeten.werk trajecten op maat

Bij De Voetspecialist hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg.
 
Voordat u bij een van onze specialisten terecht komt, heeft u vaak al een medisch traject achter de rug. We begrijpen dat dit de nodige impact heeft gehad op u en uw leven, zowel fysiek als mentaal. We begrijpen ook dat het soms lastig kan zijn om aan een nieuw behandeltraject te beginnen en hier vol vertrouwen voor te kiezen. We doen er dan ook alles aan om het traject zo persoonlijk en effectief mogelijk te maken.
 
Doordat we met een klein team ervaren voetzorg professionals werken kunnen we ook opgedane ervaringen met elkaar delen. Hierdoor kunnen we nog betere complexe voetzorg bieden. Bij ons heeft u altijd dezelfde Voetspecialist zodat het een vertrouwt en veilig gevoel geeft. Dat is de basis om een traject te laten slagen.
 
Wij werken alleen nog in trajecten, omdat we ingezien hebben dat inzet vanuit ons als voetspecialisten alleen bij u een goed resultaat kan opleveren als u er ook volledig voor gaat.
We houden rekening met uw persoonlijke situatie en nemen dit mee in het persoonlijk traject. We zijn eerlijk in de resultaten die we verwachten en informeren u over de voortgang en over het eventueel bijstellen van het traject. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u van het traject kunt verwachten.