Veel wielrenners hebben last van branderige voorvoeten. Helaas is deze voetklacht niet zo makkelijk op te lossen met steunzolen.

Branderige Voorvoeten en Steunzolen

Heb je last van pijn onder je voorvoet, ook wel metatarsalgie genoemd? Deze pijn, vaak gevoeld onder het midden van de voorvoet, ontstaat door een verhoogde druk onder de voet. Dit kan leiden tot overmatige eeltvorming, wat op zijn beurt de druk verder verhoogt en de klachten verergert. Dit kan ook worden versterkt door het dragen van smalle wielrenschoenen.

In plaats van steunzolen bieden wij een oplossing die het probleem bij de kern aanpakt. Met ons speciaal ontwikkelde voethersteltraject kun je duurzaam van deze klachten afkomen. We gebruiken voetoefeningen, vooral in combinatie met onze geïmporteerde teenspreiders uit Duitsland, om jouw voorvoetproblemen aan te pakken. Deze oefeningen kosten slechts maximaal 15 minuten per dag en helpen je om de pijn te verminderen en je voeten weer gezond te maken.0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegVerder winkelen