Wielersport & branderige voeten

Veel wielrenners hebben last van branderige voorvoeten. Helaas is deze voetklacht niet zo makkelijk op te lossen met steunzolen.

Branderige voorvoeten en steunzolen.

Pijn onder de voorvoet wordt metatarsalgie genoemd. De pijn zit vaak onder het midden van de voorvoet. Deze wordt veroorzaakt door een toegenomen druk onder de voet. Hierdoor kan er overmatige eeltvorming ontstaan onder de voorvoet. Deze eeltvorming zorgt vervolgens weer voor een extra toename van druk onder de voorvoet waardoor klachten toenemen. Dit en teengewrichten die doorgezakt zijn geven uiteindelijk bovengenoemde klachten.

Dit wordt in smalle wielrenners schoenen  extra versterkt.

Geen steunzool maar probleem aanpakken

Met onze speciaal ontwikkelde voetherstel traject help jij je er zelf duurzaam vanaf.

We gaan d.m.v. voetoefeningen jouw voorvoet problemen oplossen. Deze oefeningen die je vooral tezamen met de door ons uit Duitsland geïmporteerde teenspreiders moet gaan doen kosten hooguit 15 mintuten per dag.


Afspraakmaken

0
    0
    Winkelwagen
    Je winkelwagen is leegVerder winkelen