Ede

Werkdagen: maandag (hele dag) en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

Ik ben van zaterdag 13 juli t/m 4 aug 2019 met vakantie.

Aan huis: op maandag bezoek ik je thuis of op je werkplek, binnen een straal van 12 kilometer rondom Ede

Op locatie: op zaterdag en maandag kun je terecht in mijn praktijkruimte bij Balanzic in het centrum van Ede: Telefoonweg 116, 6713 AL, Ede. De praktijkruimte ligt tegenover treinstation Ede Centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren)

Roelofarendsveen

Werkdagen: woensdagmiddag, donderdag (hele dag), vrijdagmiddag, zaterdag (10.30 – 14.30 uur)

De vakantie periode van 8 juli t/m 4 sept is er aangepast werkrooster.

Ik ben van zaterdag 13 juli t/m 4 aug 2019 met vakantie.

Aan huis: op bovenstaande dagen bezoek ik je thuis of op je werkplek, binnen een straal van 12 kilometer rondom Roelofarendsveen. Woon je daar net buiten, dan vinden we een oplossing. Bel 06-29115498

Op locatie: wil je liever naar mijn praktijkruimte komen, dan kan dat ook. Je vindt mijn praktijk aan de Conservenweg 197, 2371 DT, Roelofarendsveen op de 3e verdieping. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Met OV uitstappen bushalte de Lasso.

Bel me even als je slecht te been bent, dan kom ik jou bij de halte ophalen. Tel 06-29115498

Haarlem

Werkdagen: woensdagochtend, vrijdagochtend

De vakantie periode van 8 juli t/m 4 sept is er aangepast werkrooster. In deze periode kom ik Haarlem niet aan huis maar kunt u naar Roelofarendsveen komen. Kies dan locatie Roelofarendsveen. (30 minuten rijden)

Ik ben van zaterdag 13 juli t/m 4 aug 2019 met vakantie.

Aan huis: op woensdag- en vrijdagochtend kom ik bij je aan huis of op je werkplek, binnen een straal van 12 kilometer rondom Haarlem.

Locatie: wil je liever naar mijn praktijkruimte komen, dan kan dat ook. Je vindt mijn praktijk aan de Conservenweg 197, 2371 DT, Roelofarendsveen op de 3e verdieping. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Dan kan dat op de woensdagmiddag, donderdag (hele dag), vrijdagmiddag en zaterdag (10.30 – 14.30 uur)