WE NEMEN JE MEE NAAR EEN BIJZONDERE PLEK OM JE EIGEN IK TE HERONTDEKKEN.

Het weekend is op een van de mooiste en stilste plekken van ons land, in Mossel. Vanuit de boerderij wandel je zo het wild tegemoet. Wilde zwijnen, edelherten, reeën en vossen leven daar vrij in de bossen.

Het IK-weekend is voor iedereen die:

op zoek zijn naar hun IK, geïnteresseerd zijn in gezonde ademhaling, angst/paniek willen begrijpen, hyperventilatie echt willen oplossen en die willen genieten van de natuur.

In dit weekend leer je jouw eigen IK-ademhaling.

Met ADIM ademwerk leer je weer contact te maken met je eigen IKademhaling.

Wanneer je de moed hebt om je IK-ademhaling toe te staan, zie je de weg.

Dit IKweekend zal vooral een 'ervaren' weekend zijn. We gaan praktisch aan de slag om je zelf te laten ontdekken wat spanning, loslaten en ontspannen (niet spannen) eigenlijk is. Een stimulans voor je gezondheid.

Dit weekend is er veel aandacht voor jouw IK.

Hoe ademen je eigen IK in de weg kan zitten. Hoe lichaam en geest (angst/paniek) in verbinding staan met ademen. Wat is gezonde voeding, zowel fysiek als mentaal?

We begeleiden

Na het volgen van dit IKweekend ben jij klaar om het geleerde zelf in de praktijk te brengen. Heb je nog vragen? Een extra online afspraak of afspraak op de praktijk is bij de prijs inbegrepen. Kosten voor het gehele weekend EarlyBird €499. Normaal €599

Onderwerpen

Ademen, Angst/paniek, Buteyko ademtherapie, Hyperventilatie, Mindfulness, Spanning en niet spannen, Sterke voeten als fundament, Stress chronisch, Ademwerk.

WIE ZIJN WIJ?

WIJ GELOVEN BEIDE DAT HERSTEL BEGINT BIJ JOUW IK.

Joyce Bogtman

Joyce Bogtman

Natuur verbindt

In 2017 behaalde ik mijn diploma als orthomoleculair epigenetisch therapeut (voedingsdeskundige, eenvoudig gezegd) en sindsdien ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de invloed van voeding en leefstijl op het lichaam. Een holistische kijk, als waardevolle aanvulling op mijn opleiding tot fysiotherapeut.

Robin Captijn

Robin Captijn

Alles begint vanuit het fundament

Schoenen zetten onze voeten stil. Gevolgen zijn voet-, enkel- en lichamelijke klachten. Ook de ademhaling wordt hier negatief door beïnvloed. Laat het fundament weer bewegen en het herstelt.

Naast mijn werk als voetspecialist ben ik opgeleid tot Buteyko therapeut. In het verleden ontwikkelde ik samen met Elle Schouten een nieuwe ademtherapie: de driefase ademtherapie. Zie voor meer informatie www.ademspecialist.nl.

IK-weekend

Iets voor jou? Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.