WE NEMEN JOU MEE NAAR EEN BIJZONDERE PLEK OM JOUW IK TE ONTDEKKEN.

Het geheel is op één van de mooiste en stilste plaatsen van ons land gelegen. Vanuit de boerderij wandel je zo het wild tegemoet, op de velden rondom Mossel ziet u o.a. wilde zwijnen, edelherten, reeën en vossen. Gehele weekend EarlyBird €499. Normaal €599

Het lange IKweekend is bedoeld voor mensen die:

Op zoek zijn naar hun: IK, gezonde ademhaling, willen angst/paniek gaan begrijpen, hyperventilatie echt oplossen en willen genieten van de natuur.

In dit weekend ga je leren wie en wat jouw eigen IK ademhaling is.

We doen dit d.m.v. 'Ademwerk' hierdoor maak je weer contact met jouw IK ADEMHALING.

Pas als je de moed hebt om jouw IK ADEMHALING toe te staan, zie je de weg .

Dit IKWEEKEND zal een vooral een ontdekkend weekend zijn en mogelijk het beste dat je ooit voor je gezondheid hebt gedaan. We zullen veel oefeningen doen die jou doen ontdekken wat spanning, loslaten en ontspannen (niet spannen) eigenlijk is.

Er zal tijdens dit weekend vooral aandacht zijn voor jouw IK

Hoe ons ademen onze eigen IK in de weg zit. Hoe ons lichaam en geest (angst/paniek) in verbinding staat met ademen. Wat is gezonde voeding zowel fysiek als mentaal.

We begeleiden

Na het volgen van dit IKweekend ben jij klaar om het geleerde zelf in de praktijk te brengen. Heb je nog vragen dan zit er een extra online of praktijk afspraak bij de prijs in.

Wat en hoe

Ademen, Angst/paniek, Buteyko ademtherapie, Hyperventilatie, Mindfulness, Spanning en niet spannen, Sterke voeten als fundament, Stress chronisch, Ademwerk.

WIE ZIJN WIJ.

WIJ GELOVEN BEIDE DAT HERSTEL BEGINT BIJ JOUW IK.

Joyce Bogtman

Joyce bogtman

Natuur verbindt

In 2017 behaalde ik mijn diploma als orthomoleculair epigenetisch therapeut (voedingsdeskundige, eenvoudig gezegd) en sindsdien ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de invloed van voeding en leefstijl op het lichaam. Een veel holistischere kijk, dan ik tijdens de opleiding tot fysiotherapeut geleerd heb.

Robin Captijn

Robin Captijn

Alles begint vanuit het fundament

Schoenen zetten onze voeten stil, gevolgen zijn voet, enkel en lichamelijke klachten maar ook de ademhaling wordt daardoor negatief beinvloed. Laat het fundament weer bewegen en het hersteld.

Naast mijn werk als voetspecialist ben opgeleid tot Buteyko therapeut. In het verleden samen met Elle schouten een nieuwe ademtherapie ontwikkeld. De driefase ademtherapie zie voor meer info www.ademspecialist.nl

IKWEEKEND

Iets voor jouw. Maar heb je nog vragen of wil jij je aanmelden dan kan dat hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.