Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 19 reviews
by Jolanda fierens on
Nooit geen steunzolen meer!

15 jaar geleden ben ik door de huisarts doorverwezen naar de orthopeed, die constateerde een doorgezakte voet, dus steunzolen werden aangemeten, van het ene probleem kwam het andere, pijn aan de knie werd weer verholpen met een nieuw stukje onder de zool, pijn aan de heup, weer een stukje erbij, toen maar bij een andere podoloog gaan kijken, teveel druk op de grote teen, al met al het bleef maar tobben, wandelen was geen hobby meer want na vijf kilometer had ik zin om mijn schoenen uit te trekken en mijn voeten te gaan masseren.
In januari zag ik een stukje voorbij komen op Facebook van de voetspecialist! Mijn interesse was gewekt, lopen zonder steunzolen door middel van het trainen van je spieren in je voeten, dat leek me wel wat, al kon ik het eigenlijk niet geloven. Het bleef maar door me hoofd spoken, zou dit bij mij ook helpen?In ieder geval een afspraak gemaakt, ik kon de week erop al komen, spannend! De spieren in mijn voeten deden helemaal niks meer( op aanraden van de orthopeed liep ik altijd op zware bergschoenen), oefeningen meegekregen voor thuis, en het mooiste was ik kon gelijk mijn steunzolen uit men schoenen laten!
We zijn nu 4 afspraken verder en ik heb geen zolen meer in men schoenen gehad, loop het liefste op blote voeten, en wandelingen van 10/15 kilometer zijn totaal geen probleem. Ik zou iedereen aanraden die twijfelt, maak een afspraak, het is allemaal zo simpel op te lossen met makkelijke oefeningetjes, ik vindt een ding jammer, waarom dit niet bekend is bij huisartsen, orthopeden, fysio's, het zou de mensen een hoop geld en klachten besparen.
Robin bedankt!

by Jolanda de Jong on
Verlost!!!

Via de acupuncturist ben ik in contact gekomen met Robin. Na een jarenlange zoektocht, fysio, osteopaat, zooltjes enz ben ik nu eindelijk verlost van de pijn aan de binnenkant van mijn hiel. Ik kreeg een goede uitleg over gebruik van spieren en de effecten van de manier van lopen.

Door gerichte oefeningen en het aanleren van een andere manier van lopen ben ik nu van alle klachten af. Zelfs de pijn een beginnend Morton’s Neuroom is verdwenen. Jammer dat deze werkwijze niet meer bekendheid geniet, dat zou heel veel mensen gelukkig maken!

Dank je Robin!

by Déo on
Spierendokter!

Tijdje geleden had ik een doorgezakte platvoet waar ik toen aan dacht was meteen om naar de fysioterapeut te gaan, de fysioterapeut gaaf me inlegzolen en daar heb ik heel veel geld uitgegeven ervoor. Met die inlegzolen kon ik alleen vooruit of achteruit als een koe en ik kreeg heel veel last van me heupen omdat ik niet kon draaien en toch wel elke keer probeerde en voetballen was ik meteen ook meegestopt door me blessure tot ik plotseling via internet in contact kwam met De spierendokter Robin captijn , hij kon me aan de telefoon gelijk vertellen wat voor klachten en wat ik precies voelde .
Ik ben letterlijk 5 keer bij hem langs geweest binnen 1week kon ik me inlegzolen weggooien en elke keer kreeg ik 2 oefeningen mee in 3maanden tijd heb ik hele mooie nieuwe smalle voeten en ik loop weer lekker en voetballen gaat ook weer lekker.

Dank u wel Robin
Je bent de beste!

by Els van Ooste on
Nooit meer steunzolen pff

Ik kwam bij Robin met pijnklachten aan voet en heup en scheefstand aan de grote teen.
Na de eerste sessie was de pijn in mijn heup verdwenen. Na nog een paar sessies stond de grote teen weer recht en na vier sessies was ik klachtenvrij.
De huisarts had me steunzolen voorgeschreven maar deze zijn niet, nee, nooit meer nodig!
Met 5 minuten onderhoudsoefeningen per dag loop ik lekkerder dan ooit.
Robin bedankt!

by Lisa van Gaalen on
Geen poespas bij Robin

Ik was al aan het zoeken op internet naar speciale zooltjes die me misschien zouden kunnen helpen. Mijn derde en vierde tenen werden soms of totaal gevoelloos of bijna 'elecktrisch', dat laatste was het ergste, want dan kon ik amper nog lopen van de pijn. Hardlopen hield ik dus al maar een tijdje voor gezien, maar zelfs dat hielp niet afdoende. Mijn vriend wees me op Robin die de praktijk van ene Mida Schutte zou beheren. Zo kwam ik bij Robin met mijn klachten. Hij wees me op een andere manier van lopen, een paar oefeningen om de voeten weer sterker en soepeler te maken. En dat werkte zo goed dat ik na 3x klaar was. Nooit meer last gehad. Sterker nog: ook geen lage rugpijn meer na lange wandelingen. Dus ik geef Robin een 10! Hij is niet rijk van me geworden, maar ik stuur dan maar uit dankbaarheid iedereen naar Robin toe. Goed idee van je bus, Robin. Want dat weerhield veel mensen: de afstand/het gedoe. Heel veel succes en plezier en leuke contacten! Adios, Lisa (nu iedere dag met de voeten in het zand, we zijn naar Estepona verhuisd (ES).

by Anita on
Spierendokter

Met zware nek en schouderklachten melde ik me bij Robin, zelfs slikken deed pijn!
Robin heeft me uitgelegd met foto's hoe alle spieren lopen en waar mijn klachten zijn oorsprong hadden. Door 2 triggerpiont behandelingen ben ik van mijn klachten af, ongelooflijk! Veel uitleg en tips gekregen. Robin heeft heel veel kennis en ervaring: Ik noem hem de spierendokter.

by J Nau on
Ik ben aan het wandelen in Ierland!

Een half jaar geleden had ik niet gedacht dat dat nog mogelijk zou zijn. Slijtage aan mijn knie gaf zoveel last dat lopen te pijnlijk was. De beenspieren moesten sterker worden, dus daarvoor naar de fitness gegaan. Die zelfde tijd kreeg ik ook last van mijn voet. Een teen gaf het vervelende gevoel onder een andere teen te willen. Jaren geleden ben ik bij Mida Schutte geweest voor een doorgezakte voet. Haar oefeningen hielpen zo goed dat er geen steunzolen nodig waren. Ik hoorde gelukkig dat zij een opvolger heeft: Robin. Van hem oefeningen gekregen om de voetspieren sterker te maken en vaker metde 5 finger schoenen, die ik al had, te gaan lopen. Dit, samen met de oefeningen voor de knie, heeft zijn vruchten afgeworpen.

Heerlijk, ik wandel weer!

by Mira on
geweldig

Na 2 jaar veel pijn en ongemakken, na 2 maal 2 minuten oefeningen van Robin, pijnvrij, veel beweeglijker, 's morgens niet meer uit bed strompelen, geen nek, schouder en rugpijn meer. Hier kunnen veel therapeuten iets van leren. Het probleem wordt aangepakt niet de symptomen. Ik weet nu wel waar ik moet zijn 🙂

by Roy Perotti on
Geen compensatie maar een oplossing

Robin's kennis beperkt zich niet tot de voet. Hij beseft dat er correlatie kan bestaan tussen de voet en andere klachten. En weet deze in begrijpelijke taal te verwoorden. Voeten zijn de fundering van het lichaam. Met zijn methodiek pakt hij klachten bij de bron aan i.p.v. met lapmiddel en te werken.

by Jan Dijkstra on
Podoloog met tijd.

Ik vind het mooi om te lezen dat de podoloog zich niet laat opjutten door de zorgverzekeraars. Het is wel jammer dat je het zelf moet betalen, maar ik merk wel dat je erg veel zorg krijgt. Ik had problemen met mijn voeten na een ongeluk, maar na behandeling bij de podoloog merk ik dat ik steeds beter kan lopen en minder last heb van mijn voeten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»