Robin in tekst...

Ik ben Robin Captijn geboren op 21 maart 1962, bedenker van ADIM-voetenwerk. Afgelopen jaren heb ik me met bijscholing gespecialiseerd als voetspecialist. Wanneer je het over voetproblemen hebt, nodig ik je uit anders te gaan denken. Mida Schutte heeft me hierin veel geleerd en laten ervaren. Haar therapie heb ik met mijn kennis doorontwikkeld tot ADIM-voetenwerk.

Alles is beweging; zowel fysiek als mentaal.
Wanneer we onze voeten stilzetten, komt er zowel fysiek als mentaal iets tot stilstand. Terwijl de systemen in het menselijk lichaam afhankelijk zijn van regelmatig en gevarieerd bewegen. Onze huidige leefgewoontes, zoals bv veel en lang zitten en schoenen met een voorgevormde binnenzool dragen, beperken onze natuurlijke bewegingsvrijheid; alsof je in een korset of gips zit. Ik wil dat korset doorbreken en je fysiek en mentaal weer in beweging brengen.

Wil je kennismaken?
Ik kom graag met je in contact.

Kennismaken

Joyce in tekst...

Ik ben Joyce Bogtman geboren 30 juli 1977. Sinds oktober 2020 werk ik bij de Voetspecialist. Op de dinsdagen kan je me vinden  in Roelofarendsveen, op onze locatie bij BITS workspace.

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik interesse in de natuur, biologie en het menselijk lichaam. In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In mijn werk als fysiotherapeut miste ik een blijvend resultaat. Ondanks dat ik mensen met succes behandelde, zag ik ze na een tijdje weer terug met dezelfde klachten. De oorzaak van hun klacht was er nog, dus kwam de klacht terug.
Nu vele jaren en opleidingen later, zie ik nog meer verbanden waardoor klachten ontstaan en niet zichzelf corrigeren.

en Beeld
Joyce Bogtman