Zelf ontwikkeld

Mida Schutte ontwikkelde een voettherapie vanuit de Laban bewegingsleer.  Sinds 2017 ben ik haar therapie door gaan ontwikkelen tot de voetenwerk methode.

Alle toekomstige voetspecialisten van de Voet-specialist , van nieuw talent tot ervaren voetspecialisten, trainen hun vaardigheden aan mijn eigen Academy in Ede

Het moet uiteindelijk een  “Voetenwerk methode netwerk” in heel het land worden, waar klanten terecht kunnen voor een begeleidingstraject bij het herstellen van hun voetklachten.

Hoe zie ik dat

Ik wil graag mijn kennis gaan delen met therapeuten die analytisch en in ketens kunnen denken en voelen. Je zal de voet als vertrekpunt moeten gaan zien en dat je dit als onderdeel van houding en beweging gaat leren zien. Herken jij je hierin en wil jij je specialiseren als voetspecialist in de voetenwerk methode en dit ook willen integreren in jou te maken behandelplan dan zou deze training echt iets voor jou kunnen zijn. Je gaat meer leren om voetklachten op te lossen vanuit de keten hierdoor neem je de rest van de houding logischerwijs ook mee. Dit werkt natuurlijk ook anders om nekklachten kunnen ook vanuit een fundament probleem zijn ontstaan. Een totale integratie van de voetenwerk methode in jou behandelplan is een vereiste om een goede voetspecialist te worden.

Darwinstraat 9c

educatie

Op de Academy worden de voetspecialisten voortdurend getraind en bijgeschoold op het hoogste niveau. Na hun vakopleiding worden daar de vaardigheden verder ontwikkelt in de voetenwerk methode. Zó zorgen we dat iedere klant een traject krijgt dat het beste bij zijn of haar klachten en persoonlijkheid past. Op de Academy worden de nieuwste technieken getraind en de laatste trends gevolgd op het gebied van voetenwerk, daar hebben jou cliënten dan ook direct alle profijt van!

Voor de mogelijkheden klik hier

Workshops voor particulieren

Ben jij opzoek naar een originele, uitdagende en leerzame workshop op het gebied van natuurlijk bewegen en/of ademen?

Dan biedt de voet-specialist twee mogelijkheden.

 

Buitenevenement met een bepaald thema. Ik heb gekozen om dit als arrangementen aan te bieden omdat ik ervaren heb hoe leuk het is om elkaar na afloop nog even te spreken

Thema's kunnen zijn:

   • Natuurlijk bewegen en ademen door te vertragen
   • Immuunsysteem activeren door te vertragen
   • Barefoot wandelen hoe doe je dat

 

Workshop voetenwerk die ik geef in de Valleistudio in Ede.

Workshop bestaande uit:

 • In contact komen met je voeten
 • Natuurlijk bewegen (en ontdekken wat de invloed op je autonome zenuwstelsel is)
 • Je voeten sterker en soepeler maken
 • De invloed van de voetbogen op onze houding en balans ervaren
 • De invloed van je voeten op je ademhaling ontdekken