Voetspecialist Robin Captijn​

Ik ben Robin Captijn en geboren op 21 maart 1962. De afgelopen jaren heb ik vele specialistische (bij)scholingen gevolgd in binnen- en buitenland wat mij op het pad tot Voetspecialist heeft gebracht. Van daaruit heb ik het Voeten.werk ontwikkeld tot wat het nu, in 2023, is.

Mijn doel was vanaf het begin af aan om mijn opgedane kennis verder door te delen, zodat het Voetspecialisme behouden blijft. Jonge, andersdenkenden die voelen dat ze niet in het huidige systeem passen, zijn welkom bij mij voor de opleiding tot Voetspecialist. Want, wanneer je het over voetproblemen hebt, nodig ik je uit daar anders naar te kijken.

Alles is namelijk beweging, zowel fysiek als mentaal, tot op celniveau. Zelfs al onze cellen moeten alle kanten op kunnen bewegen om te kunnen groeien en/of vernieuwen. Op het moment dat de voeten worden stilgezet, komt er zowel fysiek als mentaal iets tot stilstand.

Alle systemen in het menselijk lichaam zijn afhankelijk van regelmatig en gevarieerd bewegen. Echter, onze huidige leefgewoontes, zoals veel en lang zitten beperken onze natuurlijke bewegingsvrijheid. Hierdoor lijkt het alsof we in een korset van gips zitten. Ik wil dat korset samen met jou doorbreken en je fysiek en mentaal weer in beweging brengen.

Voetspecialist Robin Captijn
Robin Captijn

Voetspecialist Astrid Kwakernaak​

Voetspecialist Astrid Kwakernaak
Astrid Kwakernaak

Ik ben Astrid Kwakernaak en vanaf september 2022 ben ik onderdeel van het team van De Voetspecialist. 

In mijn werk als Voetspecialist komt alles voor mij samen: mijn achtergrond in bewegingswetenschappen en fysiotherapie, mijn vermogen het totaalplaatje te (door)zien en mijn missie om mensen terug te brengen bij hun natuur. 

Het belangrijkste vind ik om tot de kern van de oorzaak te komen en vanuit daar het probleem op te lossen met duurzaam resultaat.

Door mensen weer in contact met hun voeten te brengen, geloof ik dat ze daar vanuit aan hun fundament kunnen werken en letterlijk weer stevig in hun kracht komen te staan.

Op woensdag en donderdag ben ik aanwezig in Zoeterwoude.