Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 13 reviews
by J Nau on Praktijk
Ik ben aan het wandelen in Ierland!

Een half jaar geleden had ik niet gedacht dat dat nog mogelijk zou zijn. Slijtage aan mijn knie gaf zoveel last dat lopen te pijnlijk was. De beenspieren moesten sterker worden, dus daarvoor naar de fitness gegaan. Die zelfde tijd kreeg ik ook last van mijn voet. Een teen gaf het vervelende gevoel onder een andere teen te willen. Jaren geleden ben ik bij Mida Schutte geweest voor een doorgezakte voet. Haar oefeningen hielpen zo goed dat er geen steunzolen nodig waren. Ik hoorde gelukkig dat zij een opvolger heeft: Robin. Van hem oefeningen gekregen om de voetspieren sterker te maken en vaker metde 5 finger schoenen, die ik al had, te gaan lopen. Dit, samen met de oefeningen voor de knie, heeft zijn vruchten afgeworpen.Heerlijk, ik wandel weer!

by Mira on Praktijk
geweldig

Na 2 jaar veel pijn en ongemakken, na 2 maal 2 minuten oefeningen van Robin, pijnvrij, veel beweeglijker, 's morgens niet meer uit bed strompelen, geen nek, schouder en rugpijn meer. Hier kunnen veel therapeuten iets van leren. Het probleem wordt aangepakt niet de symptomen. Ik weet nu wel waar ik moet zijn 🙂

by Roy Perotti on Praktijk
Geen compensatie maar een oplossing

Robin's kennis beperkt zich niet tot de voet. Hij beseft dat er correlatie kan bestaan tussen de voet en andere klachten. En weet deze in begrijpelijke taal te verwoorden. Voeten zijn de fundering van het lichaam. Met zijn methodiek pakt hij klachten bij de bron aan i.p.v. met lapmiddel en te werken.

by Jan Dijkstra on Praktijk
Podoloog met tijd.

Ik vind het mooi om te lezen dat de podoloog zich niet laat opjutten door de zorgverzekeraars. Het is wel jammer dat je het zelf moet betalen, maar ik merk wel dat je erg veel zorg krijgt. Ik had problemen met mijn voeten na een ongeluk, maar na behandeling bij de podoloog merk ik dat ik steeds beter kan lopen en minder last heb van mijn voeten.

by GvH on Praktijk
Wintertenen

Het gehele jaar door last van "wintertenen". Wel al jaren steunzolen gebruikt om de voorvoet te ondersteunen, maar door een stukje in een regioblad in contact gekomen met Robin. Al na één behandeling voelde ik al verbetering. Zelf de opgegeven oefening blijven doen en de voeten trainen heeft mij, zo goed als, van deze hinderlijke kwaal afgeholpen.

by Marion Raadsveld on Praktijk

Hielspoor! Ik kon geen stap meer zetten zonder pijn. Werken en sporten was een groot probleem. De huisarts adviseerde mij steunzolen of gel hakjes in mijn schoenen. Mocht dit niet helpen dan zou mijn hiel bot operatief schoon gekrabd moeten worden..... Tot een collega mij op het spoor van Robin Captijn zette. Na een paar behandelingen aan mijn kuitspieren was het probleem verholpen en kon ik weer zonder pijn door het leven gaan.

by Maarten on Praktijk
Zool-loos

Robin is geweldig en holistisch.
Ik heb ooit mn voet gebroken en zoals bijna iedereen kreeg ik zooltjes.
Na zes jaar wilde ik daar vanaf. Robin kon mij daar heel snel vanaf helpen.
Binnen vier keer kon ik zelf aan de slag.
Bedankt

by Simone on Praktijk
ik raad het iedereen aan

Binnen vijf maanden (en voor een bedrag dat lager ligt dan het laten aanmeten van een paar orthopedische zolen!), ben ik niet alleen van mijn steunzolen af, maar ook van mijn platvoeten, een zere bilspier en een pijnlijke knie. Mijn voeten zijn weer sterk en flexibel en ik heb plezier in het lopen. Ik merk dat als die basis goed is, het hele lichaam goed is. Robin legt alles helder en vriendelijk uit, geeft oefeningen op maat en laat je bewust ervaren hoe je loopt/staat/beweegt. Hij laat het je vooral zelf doen. Heerlijk om controle over je eigen gezondheid te hebben en niet meer afhankelijk te zijn van zolen. Die hebben me destijds van een hardnekkige blessure afgeholpen, maar die had ik -achteraf gezien- veel eerder aan de wilgen moeten hangen. En had ik destijds Robin Captijn al gekend, was ik nooit aan zolen begonnen, maar meteen naar hem toe gegaan. Het is echt zo simpel en je kan het allemaal zelf. Rob zet je alleen even op het juiste spoor.

by Marcel van den Berg on Praktijk
Lymfeoedeem

Tsja, dan hoor je van de vaatchirug, " u heeft lymfeoedeem en het enige dat helpt is een steunkous". Niet dus. Via een vriendin bij Robin belandt en na een paar behandelingen en dagelijkse oefeningen heb ik geen steunkousen meer nodig. Robin legt het uit zonder vakjargon, maar in begrijpelijke taal, waaruit juist kennis van zaken blijkt. Bij voetklachten ga ik niet meer naar arts of chirurgen, maar naar Robin.

by koomen/zijlstra on Praktijk
ervaring delen

Ik ben met mijn dochter van 12 bij Robin terechtgekomen omdat ze met haar voet naar binnen draaide en naar binnen kantelde. Bij de eerst opmeting was dit ook duidelijk zichtbaar in haar voet. Ze had al eerder last gehad van haar achillespees, wat Robin goed kon verklaren gezien de stand van haar voet op dat moment. Met simpele bewegingen en een stuk bewustzijn is ze aan de slag gegaan en al de keer erna was er duidelijk verschil te zien in positieve zin. De reactie van mijn dochter na het eerste bezoek was, goh mam ik heb mijn voeten nog nooit echt goed bekeken, maar inderdaad ze zijn wel heel erg plat. Na de tweede sessie heb ik direct mogen ervaren wat het in haar gedrag deed. Deze oefeningen om weer goed op je voeten te gaan staan, hebben dus niet alleen effect op je lichaam, maar ook op het functioneren van je organen en dus ook op het gedrag. Erg mooi om te zien, hoe deze therapie alle vlakken meeneemt in zijn geheel. Zelf ooit zooltjes gehad, maar dat leverde zeker niet deze resultaten op. Ben zelf ook aan de slag gegaan...samen is immers leuker dan alleen en ook ik zelf merk de verschillen en ook te zien in de metingen. Weer rechter op mijn voeten komen te staan, zodat alles meer in balans mag komen. Ik kan het een ieder aanraden, die klachten ervaart. Er is veel mogelijk.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»