Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Voet-specialist
Average rating:  
 23 reviews
by Patty on Voet-specialist
Hielspoor

Na vier behandelingen, elke dag een paar oefeningen doen, kon ik deze vakantie weer flinke wandelingen maken. Zonder steunzolen en ook op blote voeten en teenslippers lopen ging weer, vind ik echt super!

by Marloes on Voet-specialist
Tarsaal tunnelsyndroom

Als kind had ik al last van mijn voeten. Veel kramp waardoor mijn tenen steeds meer rechtop gingen staan. Ook de angst voor de kramp werd steeds groter. Veel spanning in de voeten. Daardoor kon ik ook steeds slechter lopen en kwam ik in de ziektewet terecht. In 2013 ben ik uiteindelijk geopereerd aan een "Tarsaal tunnelsydroom" in mijn rechtervoet. Met behulp van Semi-orthopedische schoenen en steunzolen bleven de klachten even weg waarna ze in alle hevigheid terug kwamen. Er bleek een klein neuroom op de zenuwbaan te zitten. Ik was daardoor een beetje radeloos. Verschillende therapieën gevolgd zonder succes. Gelukkig kwam ik na lang zoeken op het internet bij Robin terecht. De reviews die ik las gaven mij gelijk hoop. Ik herkende de verhalen. Al na één behandeling merkte ik duidelijk verschil. Ik kwam zo blij thuis. De angst verdween en mijn onrustige voeten werden rustiger. Alles wat Robin vertelde, herkende ik. Het was zo'n eyeopener. Altijd was ik op zoek geweest na iemand zoals Robin. Hij begreep mijn klachten en kon heel veel dingen verklaren. Op dit moment gaat het goed met mij. Ik kom om de zoveel weken bij Robin. Robin behandelt de zenuwbanen. De pijn is weg, Robin geeft mij hulpmiddelen mee om thuis meer te bewegen. Mijn stand van de voeten verandert en ik loop nu zonder steunzolen. Het lijkt alsof mijn voeten weer kunnen ademen. Ook mijn tenen gaan steeds meer naar beneden staan. Ik merk dat mijn spieren langer en sterker worden. Ik ben zo blij. Robin is een topper. Iedereen die voetproblemen heeft, kan ik aanraden om naar Robin te gaan.

by Werknemer ELSEVIER Nederland on Voet-specialist
Ervaring blote voeten wandeling Ermelo

"Het was een geweldig uitje met Robin. Wij hebben een

bloetevoetenwandeling door het (Veluwe) bos gemaakt en ik voelde

meteen een "back to your roots" connectie. Ik liep als kind vaak

zonder schoenen rond in het bos, en het was fijn om dat even weer te

doen."

by Gio - 12 jaar on Voet-specialist
Kraakbeentumor

Robin heeft mij heel erg goed geholpen nadat er operatief een goedaardige kraakbeentumor is verwijderd bij mijn kleine teen. Door massages en oefeningen heeft hij mij geholpen. Mede door Robin kan ik nu weer alle dingen doen die ik een half jaar niet kon doen.

by Jolanda fierens on Voet-specialist
Nooit geen steunzolen meer!

15 jaar geleden ben ik door de huisarts doorverwezen naar de orthopeed, die constateerde een doorgezakte voet, dus steunzolen werden aangemeten, van het ene probleem kwam het andere, pijn aan de knie werd weer verholpen met een nieuw stukje onder de zool, pijn aan de heup, weer een stukje erbij, toen maar bij een andere podoloog gaan kijken, teveel druk op de grote teen, al met al het bleef maar tobben, wandelen was geen hobby meer want na vijf kilometer had ik zin om mijn schoenen uit te trekken en mijn voeten te gaan masseren.
In januari zag ik een stukje voorbij komen op Facebook van de voetspecialist! Mijn interesse was gewekt, lopen zonder steunzolen door middel van het trainen van je spieren in je voeten, dat leek me wel wat, al kon ik het eigenlijk niet geloven. Het bleef maar door me hoofd spoken, zou dit bij mij ook helpen?In ieder geval een afspraak gemaakt, ik kon de week erop al komen, spannend! De spieren in mijn voeten deden helemaal niks meer( op aanraden van de orthopeed liep ik altijd op zware bergschoenen), oefeningen meegekregen voor thuis, en het mooiste was ik kon gelijk mijn steunzolen uit men schoenen laten!
We zijn nu 4 afspraken verder en ik heb geen zolen meer in men schoenen gehad, loop het liefste op blote voeten, en wandelingen van 10/15 kilometer zijn totaal geen probleem. Ik zou iedereen aanraden die twijfelt, maak een afspraak, het is allemaal zo simpel op te lossen met makkelijke oefeningetjes, ik vindt een ding jammer, waarom dit niet bekend is bij huisartsen, orthopeden, fysio's, het zou de mensen een hoop geld en klachten besparen.
Robin bedankt!

by Jolanda de Jong on Voet-specialist
Verlost!!!

Via de acupuncturist ben ik in contact gekomen met Robin. Na een jarenlange zoektocht, fysio, osteopaat, zooltjes enz ben ik nu eindelijk verlost van de pijn aan de binnenkant van mijn hiel. Ik kreeg een goede uitleg over gebruik van spieren en de effecten van de manier van lopen.

Door gerichte oefeningen en het aanleren van een andere manier van lopen ben ik nu van alle klachten af. Zelfs de pijn een beginnend Morton’s Neuroom is verdwenen. Jammer dat deze werkwijze niet meer bekendheid geniet, dat zou heel veel mensen gelukkig maken!

Dank je Robin!

by Déo on Voet-specialist
Spierendokter!

Tijdje geleden had ik een doorgezakte platvoet waar ik toen aan dacht was meteen om naar de fysioterapeut te gaan, de fysioterapeut gaaf me inlegzolen en daar heb ik heel veel geld uitgegeven ervoor. Met die inlegzolen kon ik alleen vooruit of achteruit als een koe en ik kreeg heel veel last van me heupen omdat ik niet kon draaien en toch wel elke keer probeerde en voetballen was ik meteen ook meegestopt door me blessure tot ik plotseling via internet in contact kwam met De spierendokter Robin captijn , hij kon me aan de telefoon gelijk vertellen wat voor klachten en wat ik precies voelde .
Ik ben letterlijk 5 keer bij hem langs geweest binnen 1week kon ik me inlegzolen weggooien en elke keer kreeg ik 2 oefeningen mee in 3maanden tijd heb ik hele mooie nieuwe smalle voeten en ik loop weer lekker en voetballen gaat ook weer lekker.

Dank u wel Robin
Je bent de beste!

by Els van Ooste on Voet-specialist
Nooit meer steunzolen pff

Ik kwam bij Robin met pijnklachten aan voet en heup en scheefstand aan de grote teen.
Na de eerste sessie was de pijn in mijn heup verdwenen. Na nog een paar sessies stond de grote teen weer recht en na vier sessies was ik klachtenvrij.
De huisarts had me steunzolen voorgeschreven maar deze zijn niet, nee, nooit meer nodig!
Met 5 minuten onderhoudsoefeningen per dag loop ik lekkerder dan ooit.
Robin bedankt!

by Lisa van Gaalen on Voet-specialist
Geen poespas bij Robin

Ik was al aan het zoeken op internet naar speciale zooltjes die me misschien zouden kunnen helpen. Mijn derde en vierde tenen werden soms of totaal gevoelloos of bijna 'elecktrisch', dat laatste was het ergste, want dan kon ik amper nog lopen van de pijn. Hardlopen hield ik dus al maar een tijdje voor gezien, maar zelfs dat hielp niet afdoende. Mijn vriend wees me op Robin die de praktijk van ene Mida Schutte zou beheren. Zo kwam ik bij Robin met mijn klachten. Hij wees me op een andere manier van lopen, een paar oefeningen om de voeten weer sterker en soepeler te maken. En dat werkte zo goed dat ik na 3x klaar was. Nooit meer last gehad. Sterker nog: ook geen lage rugpijn meer na lange wandelingen. Dus ik geef Robin een 10! Hij is niet rijk van me geworden, maar ik stuur dan maar uit dankbaarheid iedereen naar Robin toe. Goed idee van je bus, Robin. Want dat weerhield veel mensen: de afstand/het gedoe. Heel veel succes en plezier en leuke contacten! Adios, Lisa (nu iedere dag met de voeten in het zand, we zijn naar Estepona verhuisd (ES).

by Anita on Voet-specialist
Spierendokter

Met zware nek en schouderklachten melde ik me bij Robin, zelfs slikken deed pijn!
Robin heeft me uitgelegd met foto's hoe alle spieren lopen en waar mijn klachten zijn oorsprong hadden. Door 2 triggerpiont behandelingen ben ik van mijn klachten af, ongelooflijk! Veel uitleg en tips gekregen. Robin heeft heel veel kennis en ervaring: Ik noem hem de spierendokter.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»