Fundering herstel door Voeten.werk

Als het voetenwerk (de fundering) niet goed is, kunnen er in het hele lichaam (het bouwwerk) klachten ontstaan. Staat men niet goed op de voeten, dan zal er ergens in het lichaam een compensatie plaatsvinden om het lichaam staande te houden. Zo kunnen oorzaken van vele klachten aan het bewegingsapparaat in de voeten liggen. 

voetenwerk

Voetenwerk activeert

Unieke aanpak om van je voetklachten te herstellen

Meedoen aan één van onze Voeten.werk trajecten is de best denkbare investering als je dagelijks voetklachten ervaart die tot nu toe nog niet verholpen zijn.

We richten ons namelijk op een blijvende verandering door je klachten op alle fronten aan te pakken zowel fysiek als mentaal.

Lichamelijk én Mentaal

De voeten veranderen al na een week bewegen met de benodigdheden uit het Voeten.werk pakket.

Dit maken wij meetbaar door het maken van een voetafdruk aan het begin van elke afspraak.

De voeten worden smaller. Uitstulpingen, teen-knobbels, platvoeten, doorgezakte voeten en hielspoor verminderen. Blijvende resultaten vragen in het begin om dagelijkse herhaling van de bewegingen.

Naast dat de voeten een transformatie ondergaan, wordt door de verandering van voeten en stand het gehele lichaam uiteindelijk opnieuw uitgelijnd. Dit werkt overal in het lichaam door: bekken, rug, nek, ademhaling, etc.

Er kunnen zelfs mentaal verschuivingen ontstaan. Je zet namelijk niet alleen jouw lichaam weer in beweging.

We bepalen aan de hand van een intake afspraak welk traject het beste bij jouw past.