Hoe herken je een doorgezakte voet?

Een doorgezakte voet is een voet waarvan de voetzool volledig op de grond rust, maar de enkel niet naar binnen rolt. Er is nauwelijks een voetholte aanwezig. Bij een doorgezakte voet zie je vaak dat de voorvoet veel breder is geworden en de kleine teen er een beetje bij hangt.

  • Je bent een schoenmaat groter gaan kopen.
  • Druk op kleine teen.
  • Veel eelt in het midden van de voorvoet.
  • Gevoel op je botjes te lopen.

 

Een holistische benadering bied mogelijkheden op herstel.

Voor ons is maar één oplossing.

  • Oorzaak aanpakken met voeten.werk traject op maat

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Cookies op onze website We plaatsen verschillende soorten cookies op onze website. Functionele en analytische cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken en het gebruik te kunnen meten. Uit deze cookies zijn geen persoonlijke gegevens te herleiden. Daarnaast maakt onze website gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kan geven over je gebruikerservaring, YouTube video’s kan bekijken en zodat je relevante Consumentenbond aanbiedingen kan zien op andere websites. Met deze cookies kunnen advertentienetwerken je internetgedrag volgen. Door op ‘Akkoord’ te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer over cookies.

Sluiten